Italia – Estonia preview

Meciul pentru calificarile Euro 2012 dintre Italia si Estonia va avea loc pe stadionul Alberto Braglia din Modena incepand cu ora 21.45. Gazdele stau intr-un loc confortabil unu, deci o victorie a echipei lui Prandelli numai va intari sau va mari distanta de locul secund ocupat de Serbia. Intradevar azzuri au diferenta de 5 puncte fata de plavi care s-ar putea transforma intr-o diferenta de 8 puncte, la acelasi numar de partide. Managerul Cesare Prandelli nu va putea conta pe atacantul Mario Balotelli, care a fost obligat sa paraseasca antrenamentele de la Coverciano, dupa dureri la genunchiul drept, o problema o are si Thiago Motta care nu a fost lasat de doctori sa continue antrenamentele. Un caz mai special este Daniele de Rossi care a fost exclus de Prandelli din lot datorita „nerespectarii codului de buna purtare”.
Oaspetii, condusi de Tarmo Ruutli, nu se pot baza pe duo-ul Aleksandr Dmitrijev si Konstantin Vassiljev, probleme de aparitie in primul unsprezece avand si Andres Oper si Andrei Sidorenkov, toti fiind accidentati.
La capitolul statistici sa amintim ca Italia a castigat ultimele cinci partide directe contra Estoniei, marcand 15 goluri in aceste partide. Deasemenea se poate aminti faptul ca Italia a primit doar un singur gol in aceasta campanie de calificari, formata din 5 partide, si a marcat 11 goluri.
Formatia probabila:
taly (4-3-1-2): Buffon; Maggio, Ranocchia, Chiellini, Balzaretti; Montolivo, Pirlo, Marchisio; Aquilani; Rossi, Cassano
Estonia (4-4-1-1): Pareiko; Klavan, Piiroja, Rahn, Jaager; Kruglov, Purje, Kink, Puri; Saag; Ahjupera

Citeste si:  Steve McClaren se intoarce la Twente

Leave a Reply

Your email address will not be published.