Dortmund v Hamburg preview

Campioana Germaniei debuteaza astazi in noul sezon de Bundesliga, altfel spus chiar deschide sezonul pe Signal Iduna Park.

Pentru acest meci Jurgen Klopp are mai multe probleme de efectiv, Marcel Schmelzer s-a intors la antrenamente dar nu este destul de pregatit pentru a intra pe teren, aceeasi problema este si pentru Patrick Owomoyela. Aceste accidentari duc la o schimbare de tactica in aparare, Klopp trebuind sa aleaga ca si fundas central intre Sven Bender sau Sebastian Kehl. Pe termen lung mai sunt cativa accidentati, Lucas Barrios, Julian Koch si Marvin Bakalorz, va mai dura o perioada pana cand ei vor fi complet refacuti.
Managerul oaspetilor, Michael Oenning, ar o echipa aproape completa, singurele semne de intrebare sunt folosirea ca mijlocas defensiv pe Gojko Kacar sau Tomas Rincon iar in atac nu este hotarata folosirea pe langa Mladen Petric a lui Heung-Min Son sau Jose Paolo Guerrero. Noua achizitie Per Skjelbred nu a fost deplasata la Dortmund.
La capitolul statistici sa amintim ca Dortmund a castigat fara sa primeasca gol in ultimele trei meciuri disputate acasa contra celor de la Hamburg. Mai este de amintit ca Borussia a marcat cele mai multe goluri contra oaspetilor de astazi fata de orice alta echipa din Bundesliga. Hamburg nu a pierdut din 2004 in meciurile din prima etapa.
Formatii probabile:
Dortmund (4-2-3-1)

Weidenfeller; Piszczek, Subotic, Hummels, Lowe; Bender, Gundogan; Gotze, Kagawa, Grosskreutz; Lewandowski

Hamburg (4-2-3-1)

Drobny; Diekmeier, Mancienne, Westermann, Aogo; Kacar, Jarolim; Tore, Son, Elia; Petric

Citeste si:  Wolfsburg v Borussia Dortmund preview

Leave a Reply

Your email address will not be published.