Del Piero: „Nu ma retrag, vreau sa mai joc 10 ani”

del piero

Capitanul de la Juventus este legat de clubul din Torino de un contract care va scadea la sfarsitul sezonului. Dar cu privire la viitor, a anuntat: „Am spus ca mai vreau sa joc 10 ani. Sunt prea multi? Ma retrag peste 8 ani, sau peste 5? Cinci este un numar frumos.”

Alessandro Del Piero se concentreaza pe prezent: Capitanul lui Juventus este legat de clubul din Torino de un contract care va scadea la sfarsitul sezonului. Luna iunie al anului 2012 este inca departe. „Viitorul meu acum este la Juventus. In capul meu exista doar Juventus”, a declarat capitanul Del Piero la Sky Sport24. Jucatorul cu numarul 10 a Batranei Doamne a primit Oscar-ul pentru cariera la Dubai. „Am spus ca mai vreau sa joc alti 10 ani. Sunt prea multi? Peste 8 ma retrag, spune zambind. Sau poate peste 5? Cinci este un numar frumos.” Cand inca te tin picioarele, pasiunea si mintea…”.

„Ma gandesc doar sa joc, nu ma gandesc sa ma retrag sau sa joc altundeva. Vreau sa ma concentrez pe momentul pozitiv al echipei”, spune Del Piero. Atacantul se afla deja la Dubai, unde restul echipei va sosi pe 30 decembrie pentru cantonamentul de iarna. „Aici ne vom antrena in vederea primei jumatati al anului 2012, sperand ca echipa sa aiba aceleasi rezultate sportive ca in a doua jumatate a anului 2011. Vrem sa ne antrenam fara distrageri”, a spus Del Piero.

Citeste si:  West Ham a obținut transferul norvegianului Nordveit

Leave a Reply

Your email address will not be published.