Chelsea v Wigan preview

Ancelotti este in ziua decisiva pentru castigarea primului campionat din Premier League si pentru a intrerupe hegemonia de trei ani a lui Ferguson ca lider. In etapa trecuta s-au spulberat ultimele sperante ale diavolilor rosii de a ramane lider, toate sperantele lor erau inspre Liverpool, dar Drogba si Lampard le-au spulberat visele. Meciul de azi este mult mai facil , Wigan neavand nici un obiectiv, vor juca mai mult pentru suporterii lor.
O absenta de baza pentru Chelsea este Jon Obi Mikel, care in mijlocul saptamanii a fost operat la genunchi, si dealtfel va fi absent si la finala FA Cup. Michael Essien, Ricardo Carvalho si Jose Bosingwa vor ramane in continuare in tribune dar in rest Ancelotti nu are noi accidentari sau incertitudini.
Latics vor veni fara imprumutatul Marcelo Moreno, probleme musculare, accidentati vor mai ramane si Titus Bramble si Chris Kirkland. Este asteptata intrarea lui Charles N’Zogbia dupa o accidentare la glezne, iar Paul Scharner isi va juca ultima aparitie in tricoul lui Wigan, el fiind deja liber de contract.
La capitolul statistica putem mentiona ca Wigan a pierdut ultimele trei din patru meciuri pe Stamford Bridge, iar Chelsea a castigat 16 din cele 18 meciuri de pe teren propriu.
Chelsea: Cech, Terry, Alex, A Cole, Ivanovic, Lampard, Ballack, Malouda, Kalou, Anelka, Drogba.

Citeste si:  Man Utd v Liverpool preview

Wigan: Stojkovic, Melchiot, Caldwell, Figueroa, Gohouri, Diame, Thomas, Watson, McCarthy, N’Zogbia, Rodallega.

Leave a Reply

Your email address will not be published.