Chelsea v Blackburn preview

Ingrijorare mare pentru Carlo Ancelotti care azi pe Stamford Bridge trebuie sa invinga pentru a mai repara ceva din acest sezon inceput bine dar sfarsit destul de tragic. Chelsea a ajuns sa nu mai fie nici in Big Four si sa aiba 9 puncte de recuperat fata de Man United pentru a-si pastra titlul de campioni.
Fata de victoria din FA Cup pe care i-au administrat-o lui Ipswich (7-0), vor reintra Florent Malouda si Didier Drogba in locul lui Sturridge si Kalou. Nu este inca refacut John Obi Mikel (genunchi) la fel si Yuri Zirkov (calcai), Alex (genunchi) si Yossi Benayoun (Ahile) care toti vor sta pe margine.
De partea adversarilor, managerul Steve Kean poate spera in reintrarea lui Roque Santa Cruz care a venit cu imprumut de la Manchester City. Portarul Paul Robinson este pregatit sa reintre la fel si Steven Nzonzi dupa accidentari iar Nikola Kalinic si-a terminat de ispasit suspendarea. Raman in afara jocului inca nerefacuti Vince Grela, Keith Andrews si Phil Jones iar Brett Emerton este cu nationala Australiei la Cupa Asiei.
La capitolul statistici Chelsea este nebatuta in ultimele 9 partide directe primind doar 2 goluri. Blackburn nu a castigat in ultimele 7 vizite pe Stamford Bridges, mai exact din victoria cu 2-1 a lunii februarie 2003.
Formatiile probabile:
Chelsea: Cech, Bosingwa, Ivanovic, Terry, Cole, Lampard, Essien, Ramires, Anelka, Drogba, Malouda.

Citeste si:  Fabregas nu va participa la Eusebio Cup

Blackburn: Robinson, Salgado, Nelsen, Samba, Givet, E-H Diouf, Dunn, Olsson, Pedersen, Benjani, MB Diouf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.