Chelsea v Manchester City preview

chelsea v man city

Miza meciului din această seară este enorma, pentru City se joacă pentru un sezon excepţional fără înfrângere şi pentru un avansde 5 puncte faţă de concitadina United, pentru Chelsea se joacă pentru agăţarea de plutonul care se bate pentru titlu.
Chelsea va intra pe teren fără David Luiy, care a luat al cincilea cartonaş galben şi este suspendat, fundasul Jose Bosingwa se reface după o accidentare la aductori, cauzată în meciul de marţi din Champions League, dar este posibila folosirea sa. Josh McEachran a revenit la antrenamente după o accidentare la gleznă iar Michael Essien este aşteptat sa revină, după operaţia la genunchi, la sârşitul anului.
De la City va lipsi Micah Richards, care are are probleme la muschii pulpei piciorului iar Aleksandar Kolarov are probleme la muşchii aductori.
Trecem la capitolul statistici şi observăm că Chelsea a învins de cinci ori din ultimele şase întâlniri de acasă contra City, este singura echpă din top-league care a efectuat trei schimbări de jucători in fiecare etapă de campionat. Man City nu a reuşit în ultimele 7 meciuri sa-şi ţină poarta „curată”.
Formaţii probabile:
Chelsea: Cech, Bosingwa, Ivanovic, Terry, Cole, Lampard, Romeu, Ramires, Sturridge, Drogba, Mata.
Man City: Hart, Zabaleta, Kompany, Lescott, Clichy, Nasri, Barry, Y Toure, Aguero, Dzeko, Silva.

Citeste si:  Filipe Luis s-a accidentat

Leave a Reply

Your email address will not be published.