Carlo Ancelotti a spus „oui” PSG-ului

carlo ancelotti

Relatia dintre clubul din Paris si antrenorul francez a ajuns la sfarsit. Potrivit site-ului ziarului Le Parisien, fostul antrenor al Milan-ului ar fi acceptat propunerea directorului sportiv Leonardo.

Fostul antrenor al echipelor AC Milan si Chelsea, Carlo Ancelotti, a acceptat oferta directorului sportiv de la Paris Saint-Germain de a deveni noul antrenor al echipei din Paris dupa concedierea actualului antrenor, Kombouaré.
Le Parisien precizeaza ca italianul ar trebui sa ramana la PSG cel putin doi ani si jumatate. Daca nu vor fi surprize neplacute, continua Le Parisien, Ancelotti va antrena PSG-ul de la 1 ianuarie, cand echipa se va duce in cantonament in Qatar. Totusi, acest acord va fi anuntat oficial saptamana viitoare.
Schimbul de antrenori a avut loc in ciuda faptului ca PSG este pe primul loc in Liga 1 franceza, cu 40 de puncte, cu 3 mai multe decat Montpellier.
Kombouaré, care ajunsese de la Valenciennes in 2009, nu ar fi satisfacut asteptarile seicilor din Qatar, care nu se multumesc de rezultate, dar vor si un joc frumos, considerand investimentele de 90 de milioane facute in vara trecuta. Dealtfel, PSG a fost eliminata si din Cupa Ligii si din Europa League, iar clasarea pe locul 1 in campionat, nu i-a fost de ajuns lui Kombouaré ca sa-si mentina postul de antrenor.
Totusi, aceea a antrenorului din Reggiolo nu este singura candidatura la banca PSG-ului. Au fost luati in considerare si Rafa Benitez, fostul antrenor al Inter-ului si Frank Rijkaard, actualul antrenor al Arabiei Saudite.

Citeste si:  Tarkowski a fost suspendat trei meciuri

Leave a Reply

Your email address will not be published.