Braga v Arsenal preview

Meciul crucial pentru portughezii de la Braga se joaca in aceasta seara cand pentru ei singura optiune este victoria, pentru a putea spera la o primavara in Champions League.
Pe Estadio AXA managerul Domingos Paciencia se poate bucura de aportul majoritatii jucatorilor, Paulo este incert inca o mica perioada iar Quim va sta pe tusa pana la inceputul anului viitor. "Este o ocazie unica pentru mine si echipa mea, este prima oara cand Braga infrunta Arsenalul chiar
aici pe terenul propriu" a comentat Paciencia increzator in victorie.
Desi in tur Arsenal a aplicat o corectie de 6-0 portughezilor, managerul Wenger are putina teama fata de jocul echipei sale dupa infrangerea de acasa contra Spurs-ului. Se pare ca menajarea unor jucatori in campionat nu a fost benefica astfel Almunia, Bendtner,  Theo Walcott si Wilshere vor fi nevoiti sa reintre pentru a smulge punctul necesar si matematic de calificare in CL. Singurele absente sunt cele vechi, Abou Diaby, Aaron Ramsey si Thomas Vermaelen dar vesti de ultima ora aduc ca posibila inlocuire a lui Van Persie pentru o intindere.
Speram intr-un meci cu multe goluri si chiar ne gandim ca acest meci este predispus pentru un over goals.
Formatii probabile:
Braga: Felipe; Garcia, Moises, Rodriguez, Elderson; Alan, Valdinho, Mossoro, Luis Aguiar; Lima, Mattheus.
Arsenal: Fabianski; Sagna, Squillaci, Koscielny, Gibbs; Fabregas, Song, Wilshere; Walcott, Bendtner, Nasri.

Citeste si:  Dulgheru și Cîrstea părăsesc WTA Miami

Leave a Reply

Your email address will not be published.