Borussia Dortmund v VFL Wolfsburg preview


Campioana Germaniei a inceput sa-si gaseasca cadenta, in ultimele cinci meciuri patru victorii si un egal, iar sambata joaca pe terenul propriu, primind vizita echipei lui Felix Magath, VFL Wolfsburg. Oaspetii nu stau prea bine in clasament ocupand pozitia a doisprezecea cu doar 13 puncte.
Astfel ca pentru Magath este un meci decisiv, unele voci il dau ca si demis daca echipa mai aduna o infrangere. Lupii nu pot conta pe Thomas Hitzlsperger si Srdan Lakic, ambii accidentati la genunchi fiind probabila introducerea lui Patrick Ochs, dupa o perioada de convalescenta.
De partea gazdelor antrenorul Jurgen Klopp a anuntat ca Moritz Leitner va fi apt pentru meciul de sambata ceea ce inseamna ca-i va putea lua locul lui Sven Bender, care acuza usoare dureri la genunchi. Patrick Owomyela ramane mai departe pe marginea terenului impreuna cu mai vechi accidentatul Julian Koch.
Ca si statistici sa ne amintim ca ultima victorie a lui Wolfsburg in meciul direct dateaza din 2009, pe Volkswagen Arena, scor 3-0. De retinut ca Wolfsburg nu a mai castigat deloc in ultimele cinci deplasari in timp ce Dortmund nu a pierdut in ultimele cinci jocuri pe teren propriu. Deci pariori atentie!
Formatiile probabile:
Dortmund: Weidenfeller, Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer, Bender, Kehl,
Gotze, Kagawa, Grosskreutz, Lewandowski
Wolfsburg: Benaglio, Ochs, Kyrgiakos, Russ, Schafer, Trasch, Josue, Hasebe, Koo, Dejagah, Mandzukic

Citeste si:  Wendell a fost suspendat trei meciuri

Leave a Reply

Your email address will not be published.