Blackburn v WBA preview

Managerul Steve Kean spera sa poata sarbatori prelungirea contractului pe Ewood Park pana in 2013 cu o victorie care ar fi considerata ca o dubla in liga dupa victoria cu 3-1 de pe Hawthorns acum 3 saptamani.
Capitanul Ryan Nelsen incearca o recuperare pana la inceperea partidei dupa ce a acuzat dureri la genunchi, ingrijorare este pentru portarul Mark Bunn care are dureri la spate dar si pentru el se incearca o recuperare de ultim moment. Vor reveni dupa lungi accidentari Keith Andrews si Vince Grella iar singura absenta de durata pentru Blackburn ramane Phil Jones.
Pentru Di Matteo un semn bun este prelungirea contractului de catre internationalul congolez Youssouf Mulumbu pana in 2014 la fel si revenirea dupa trei luni de accidentare a lui Jonas Olsson. Absente din cauza accidentarilor vor fi Marc-Antoine Fortune, Giles Barnes precum si Steven Reid care si-a inceput antrenamentele dupa accidentarea din prima zi a anului din meciul cu Man United.
Sa amintim ca Rovers are o singura infrangere in ultimele sase partide iar WBA  are doar o singura victorie in deplasare din ultimele sase partide si doar doua victorii in deplasare din tot sezonul de Premier.
Formatii probabile:
Blackburn: Robinson, Salgado, Nelsen, Samba, Givet, E-H Diouf, Dunn, Andrews, Pedersen, Jones, Santa Cruz

Citeste si:  Steven Gerrard va reveni in 18 septembrie pe teren

West Brom: Myhill, Shorey, Zuiverloon, Tamas, Olsson, Morrison, Brunt, Thomas, Dorrans, Mulumbu, Odemwingie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.