Aston Villa – Wolves preview

Aston Villa 0 Wolves preview

Pe Villa Park, la o ora neobisnuita pentru englezi, ora pranzului, ocupantele locurilor trei si patru se vor infruntapentru obtinerea punctelor in Premier. Wolves vine la Birmingham dupa doua victorii din doua jocuri fiind pe podium impreuna cu celelalte doua echipe care au mai acumulat maximum de puncte, Man United si City. Daca socotim si meciul de la mijlocul saptamanii in Carling Cup, Wolves are deja 8 goluri inscrise in trei partide, semn ca Mick McCarthy a lucrat la compartimentul atac al echipei.
Aston Villa nu are probleme la capitolul accidentari, Gabby Agbonlahor si Emile Heskey au revenit la antrenamente dupa minore accidentari suferite la meciul cu Blackburn.
Wolves au o singura problema si anume accidentarea atacantului Sylvan Ebanks-Blake, ligamentele piciorului drept sunt putin distruse dupa meciul cu Northampton, se asteapta ca va fi apt de joc intr-o luna.
La capitolul statistici sa remarcam ca au trecut 31 de ani de cand Wolves nu a mai batut de trei ori la rand in Premier, iar Villa este neinvinsa de 17 meciuri jucate impotriva lupilor.
Formatiile probabile:

Citeste si:  Djokovic numarul unu si la venituri

Villa: Given, Young, Dunne, Collins, Warnock, N’Zogbia, Petrov, Delph, Agbonlahor, Heskey, Bent

Wolves: Hennessey, Stearman, Johnson, Berra, Ward, Jarvis, Henry, O’Hara, Hunt, Doyle, Fletcher

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.