Armada spaniola in sferturi

Dupa umilinta din Cupa Davis unde au pierdut categoric in fata Frantei, cei mai importanti jucatori s-au reintors la turneele ATP.

Cel mai bine clasat jucator spaniol, Fernando Verdasco (desigur, neincluzandu-l pe Nadal) l-a invins categoric pe francezul Robert, 6-1 6-1, in optimile de finala ale turneului de la Bastad. Foarte bine s-a descurcat si Almagro, care a trecut tot in doua seturi, 6-4 6-4, de finlandezul Jarko Nieminen. Victorie in 3 seturi de aceasta data pentru un alt spaniol, Tommy Robredo, in fata kazacului Golubev.

In celalalt turneu masculin, cel de la Stuttgart, Gimeno Traver a produs marea surpriza, invingandu-l pe rusul Nikolay Davydenko, 7-6 2-6 6-1. Tot in 3 seturi a castigat si Ferrero in fata argentinianului Zeballos, 6-7 7-6 6-2.

Citeste si:  Federer, maestrul maestrilor

Doar ultimele doua meciuri ale zilei au consemnat si primele infrangeri ale spaniolilor. Mai putin cunoscutul Pablo Andujar, a pierdut greu, dupa 3 seturi in fata francezului Monfils, in timp ce Garcia Lopez a pierdut in fata neamtului Mayer, 3-6 1-6.

Leave a Reply

Your email address will not be published.