Anglia v USA preview

Meciul din aceasta seara se vrea o revansa dupa 60 de ani pentru „perfidul Albion” si de cand asteapta insularii un asemenea moment care va umple si stadionul din Rustenburg precum si pub-urile englezesti.
Managerul Fabio Capello are de gandit formula de start a meciului de diseara, Joe Cole il va inlocui pe accidentatul Gareth Barry la mijloc, in aparare va avea de optat intre  Ledley King, Matthew Upson, Jamie Carragher si Michael Dawson  ca fundasi central partener lui John Terry. Alaturi de Joe Cole , la mijloc este asteptata si prezenta cuplului Lampard-Gerard, iar in atac pe langa Wayne Rooney italianul poate opta intre Crouch, Heskey sau Defoe, asta doar in cazul in care nu va dori sa folosesca cinci mijlocasi, lasandu-l pe Rooney singur cu apararea americana.
USA este slab cotata pentru acest meci dar nu trebuie subestimati baietii lui Bradley mai ales ca multi dintre ei joaca in Premier League si cunosc valoarea englezilor. Doar doua probleme ar fi de lot pentru americani, atacantul lui Hull City, Jozy Altidore care recupereaza dupa o accidentare si fundasul Oguchi Onyewu recent intors dupa o accidentare de sapte luni dar se pare ca ambii jucatori vor putea fi recuperati pana la inceperea partidei.
La capitolul statistica USA a invins in singura partida ce a mai avut loc la un turneu final contra Angliei cu 1-0 ( 1950 Brazilia ), iar englezii au invins in sapte din cele noua intalniri directe, inclusiv in ultimele trei.

Citeste si:  Everton v Man United preview

Leave a Reply

Your email address will not be published.